„Pacientul este in stare buna si a fost mutat de pe sectia ATI pe sectia de chirurgie toracica, urmand sa fie externat in urmatoarele zile", a explicat Leonard Grecescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, pentru Mediafax.

Tanarul de 26 de ani a o fost internat pe sectia de Terapie Intensiva dupa ce a fost supus unei interventii ghirurgicale in zona toracelui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"In cursul serii (joi seara- n.r.), pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune, operatia a decurs bine, pacientul s-a mentinut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat in sectia de terapie intensiva pentru a fi monotorizat24/24 asacum se procedeaza din punct de vedere medical pentru toti pacientii care sufera traumatisme de orice natura. In prezent este constient, cooperat, se mentine stabil hemodinamic si respirator.

Evolutia este una favorabila", se arata intr-un comunicat de presa transmis, vineri, de Spitalul Universitar.

Joi seara, un tanar de 26 de ani a fost injunghiat in spate, in zona statiei de metrou Politehnica, fiind transportat la Spitalul Universitar, acolo unde este si angajat pe post de brancardier.

"In aceasta seara( joi- n.r.), in jurul orei 19.00, prin apel 112, un tanar a sesizat ca a fost victima unei agresiuni, in timp ce se afla intr-un parculet din apropierea unei statii de metrou de pe raza sectorului 6- zona Politehnica.

Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. La fata locului s-au deplasat de urgenta politisti din cadrul sectiei competente care au demarat investigatiile in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs agresiunea, cat si pentru identificarea faptuitorului", a transmis Politia Capitalei dupa ce politistii au fost informati de atac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si