Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Anunț important pentru utilizatorii Netflix. Compania propune creșterea prețului abonamentelor pentru cei care împart contul cu mai multe persoane

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix. Platforma de filme și seriale ar putea începe să îi taxeze suplimentar pe cei care își împart contul cu prietenii. Concret, compania vrea să determine cât mai mulți utilizatori să plătească pentru propriul abonament, lucru care îi nemulțumește pe cei mai mulți.

Andreea Albu,

Anunț important pentru utilizatorii Netflix. Compania propune creșterea prețului abonamentelor pentru cei care împart contul cu mai multe persoane

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În curând, cei care își împart contul cu alte persoane ar putea scoate bani din buzunar pentru generozitatea lor. Platforma Netflix și-a propus să taxeze titularii conturilor pentru fiecare persoană care accesează contul din afara locuinței.

Până acum, oricine își putea împărți contul cu mai multe persoane

De-a lungul timpului, compania Netflix a câștigat popularitate tocmai prin prisma faptului că oricine putea împărți contul cu mai multe persoane.

Au apărut chiar și glume pe seama acestui fapt, care au împânzit internetul.

Citeste si: Premiile Oscar 2022: Când are loc gala premiilor şi ce filme sunt favorite

Acum, la peste 200 de milioane de abonați în întreaga lume, Netflix pare că nu mai vrea să accepte fenomenul.

Oamenii sunt nemulțumiți de această propunere

„Întotdeauna am venit în sprijinul celor care locuiesc sub același acoperiș și care își doresc să împartă un cont de Netflix. Chiar dacă opțiunile noastre s-au bucurat de o popularitate imensă, ele au creat și confuzii când și cum Netflix poate fi împărțit.

Prin urmare, conturile sunt partajate în afara familiilor și asta ne afectează posibilitatea de a investi în seriale și filme de calitate”, au transmis oficialii companiei printr-un comunicat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Celebra Anna Sorokin va rămâne după gratii în SUA

Iar nemulțumirile nu au întârziat să apară.

"Noi plătim deja niște abonamente, unii chiar nu-și permit, cei cu care eu impart contul chiar nu își permit să plătească acești bani, asa ca de ce să nu-i ajut eu care imi permit?"

Citeste si: Un bărbat a fost condamnat la moarte, după ce a vândut copii ale celebrului serial „Squid Game”

Specialiștii în domeniul marketingului spun că suprataxarea nu este altceva decât pasul firesc pentru o companie lider de piață.

Netflix va testa prima data noua strategie de tarifare in Chile, Costa Rica și Peru pentru a vedea efectele. Până acum, principalii competitori, HBO Max și Amazon Prime nu au anunțat că iau în calcul astfel de măsuri.

Cel mai ieftin abonament la Netflix este în prezent de 7,99 euro, iar cel mai scump de 11,99 euro.

Citeste si: Ce spune Andreea Mantea despre concurenţii reality show-ului „Casa iubirii”- „Am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI