Pentru ca aceasta informatie sa aiba un impact si mai mare, portalul respective a mai titrat ca ar fi fost otravita si s-ar fi stins in drum spre un spital de peste Oceanul Atlantic. Din fericire, stirea este total falsa, cantareata de muzica populara este sanatoasa tun.

Din cauza miilor de mesaje primite, vedeta a postat un mesaj pe Facebook, in care informeaza pe toata lumea ca este vie si ca nu are nici o problema de sanatate.

Dragii mei,

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Va multumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-ati trimis in ultimele zile. Doresc, in primul rand, sa va asigur ca nu am niciun fel de problema de sanatate, niciun “virus ucigas” sau ce s-a mai scris in “presa”. De la o banala raceala la o “afectiune mortala”, asa cum s-a spus, este cale lunga. Sunt cat se poate de sanatoasa. Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta perioada si mi-ati sesizat toate stirile false.

In al doilea rand, doresc sa imi cer scuze fata de persoanele care mi-au scris pentru postul de menajera. Fiind plecata din tara, nu am avut timp sa ma ocup de selectie. Va voi contacta in perioada urmatoare.

De asemenea, daca mai sunt persoane doritoare, va rog sa imi scrieti zilele acestea.

Nu pot incheia altfel, decat cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atata ura/ Ma vorbesc si ma injura/ Despre mine nascocind/ Tot ce le trece prin gand/ Eu atata mai pot spune/ Doamne, da-le ganduri bune!“

Irina Loghin”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si