Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Anunţul morţii premature a unuia din cei doi noi-născuţi ai lui Cristiano Ronaldo și ai Georginei a stârnit un val de emoţie în lumea fotbalului şi nu numai

Suporterii Liverpool au tinut un minut de aplauze în onoarea lui Ronaldo şi un stadion intreg a cantat în minutul 7 al partidei.

Albert Matei,

Anunţul morţii premature a unuia din cei doi noi-născuţi ai lui Cristiano Ronaldo si ai Georginei a stârnit un val de emoţie în lumea fotbalului şi nu numai


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În față unei asemenea drame, nu a mai fost loc de rivalitate pe teren și un moment emoționant a marcat meciul Liverpool- Manchester United.

Un întreg stadion a ținut 1 minut de omagiu pentru drama prin care trece Cristiano Ronaldo

În minutul 7, numărul de pe tricoul lui Ronaldo, rivalii fotbalistului au dat dovadă de solidaritate și au ținut 1 minut de omagiu pentru drama care l-a lovit pe celebrul jucător al lui United și pe întreaga sa familie.

Toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare, au aplaudat și au cântat celebrul imn „You will never walk alone".

Citeste si: VIDEO- Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemeni a murit la naștere

Cristiano Ronaldo le-a transmis mulțumiri fanilor

Gestul acestora nu a rămas fără ecou, familia lui Cristiano Ronaldo mulțumindu-le fanilor prin intermediul surorii atacantului portughez.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi”, a fost mesajul transmis de Elma, sora lui Cristiano Ronaldo.

Citeste si: Tragedie- fiul lui Ronaldo a murit

Cu doar o zi inainte de meciul în care ar fi trebuit să joace, Ronaldo făcea anunțul care a cutremurat lumea fotbalului:

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.”

Citeste si: Un copil român de 4 ani a murit în mod misterios într-un spital din Anglia. Medicii au declarat că acest caz nu a fost o urgență

În urma pierderii neasteptate, Ronaldo si Georgina au cerut să li se asigure liniștea necesară pentru a putea trece peste moartea băiețelului lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI