Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că salariul minim brut urmează să crească de la 1 ianuarie 2019, printr-o ordonanţă de urgenţă, prin care salariul minim va creşte la 2050 de lei. 
 
Lucrăm la un OUG prin care să crească salariul minim la 2050 de lei, din ianuarie 2019. Am discutat cu patronatele, pentru a avea un sistem extrem de clar.
, a declarat Lia Olguţa Vasilescu. Vestea este de fapt o sabie cu două tăişuri, căci dacă îî bucură pe unii români, altora o să le lase buzunarul mai gol. Românii care obţin venituri nesalariale vor fi afectaţi, caci această creştere va avea impact asupra contribuţiilor. 
 
Astfel, cei care obţin venituri independente vor scoate mai mulţi bani din buzunare.  Numărul celor care sunt obligaţi să depună declaraţia unică va scădea. Cum salariul va fi majorat şi pragul va fi modificat şi va fi mai greu de atins de contribuabilii cu venituri independente.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si