Ai nevoie de un remediu natural care să te scape de mai multe probleme? Ei bine, iată o rețetă simplă, la îndemâna oricui, care face minuni!

Apa cu scorțișoară este un adevărat remediu pentru tratarea multor probleme. În primul rând, apa ne hidratează și este recomandat să o consumăm zilnic, chiar câțiva litri pe zi, mai ales în sezonul cald, în timp ce scorțișoara este un bun calmant și un aliment foarte gustos. 

Astfel, o combinație între cele două chiar poate fi benefică organismului uman din multe puncte de vedere. Iată de ce este bine să consumi apă cu scorțișoară.

Citește și: Adevărul despre leurdă, planta care a invadat pieţele

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Scorțișoară

Scorțișoară

[Sursa foto: Freepik]

Te scapă de balonare: Un pahar de apă cu scorțișoară îți poate îmbunătăți și stimula digestia, reducând disconfortul gastric și balonarea cu care te confrunți. Iar pentru a scăpa de aceste probleme tot ce trebuie să faci este să fierbi apa, să o lași la răcit și să pui în paharul cu apă un bețisor de scorțișoară sau o jumătate de linguriță de scorțișoară.

După zece minute de infuzat, bea paharul cu apă și vezi beneficiile imediat. 

Stopează durerile dentare: Apa cu scorțișoară te scapă de durerile și disconfortul dentar, dar îndepărtează și infecțiile. Unii medici stomatologi chiar le recomandă asta pacienților. 

Citește și: Lotiune de corp cu ulei CBD? Iata care sunt beneficiile!

Ameliorează durerile menstruale: Același pahar cu apă și scorțișoară poate fi un real ajutor pentru femei în acea perioadă a lunii, mai ales dacă se confruntă cu dureri greu de suportat.

Scorțișoară are efect calmant și antiinflamator. 

Însă, mare atenție, consumul de apă cu scorțișoară poate fi și un adevărat pericol pentru organism dacă este consumat în cantități prea mari, căci poate deveni toxic. Plus că, dacă ai anumite probleme de sănătate este recomandat ca mai întâi să ceri sfatul medicului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si