O noua serie de analize efectuate de autoritati arata ca apa din Berceni este mai otravitoare decat era inainte cu doua saptamani, potrivit adevarul.ro. Tot atunci, s-au gasit nereguli in alte 12 localitati din judet.

"Cele mai recente bulentine de analiza a apei prelevate de operatorul SC Euro Apavol SA din sistemul centralizat de alimentare cu apa a locuitorilor din comuna Berceni evidentiaza neconformitati dupa cum urmeaza: numar colonii la 36 de grade Celsius (la cismea str.

Domnita Balasa, str. Infatisarii, sursa F1 iesire bazin); amoniu; nitriti, mangan. Prin urmare, calitatea apei furnizate in aceasta localitate nu este corespunzatoare, nefiind potabila si nu poate fi folosita de populatie pentru baut. prepararea hranei si alte scopuri casnice”, se arata intr-o noua sesizare a Directiei de Sanatate Publica a Judetului Ilfov.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei care consuma apa nepotabila pot avea probleme grave de santate, in special copii si batranii cu imunitatea scazute. Printre problemele majore se numara si imbolnavirea cu E.coli si salmonella.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si