Close sidebar
Close sidebar

Apa minerala, sursa importanta de calciu! Poate inlocui cu succes laptele

Apa minerala este o sursa importanta de calciu si poate inlocui cu succes laptele sau suplimentele alimentare, au descoperit cercetatorii germani de la Universitatea Gottfried Wilhelm Leibniz din Hanovra.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Caracteristica speciala a apei minerale, ca sursa importanta de calciu, este lipsa caloriilor, ca alternativa la consumul de lapte sau produse lactate” a declarat Theresa Greupner, cercetatoare in cadrul Universitatii Leibniz pentru Reuters.

Cercetatorii au ajuns la aceste rezultate dupa ce au analizat modul in care organismul uman absoarbe calciu din cinci surse diferite, fiecare continand 300 de miligrame de calciu: trei tipuri de apa minerala bogata in calciu, lapte si suplimentele alimentare pe baza de calciu.
Studiu a fost realizat pe 21 de persoane de ambele sexe.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totodata, specialistii ne informeaza ca e important sa citim eticheta apelor minerale din comert pe care e inscriptionata cantitatea de calciu continuta.

O persoana ar trebui sa bea circa doi litri de apa minerala sau cel putin trei cesti de lapte de 250 de mililitri in fiecare zi pentru a satisface aportul recomandat de calciu, de circa o mie de miligrame pe zi.

Cititi mai mult AICI.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI