Apple a transmis o previzualizare cu noile emoticoane care vor fi incluse în următoarea actualizare software pentru iOS, incluzând opțiuni de îmbrăcăminte și măști tematice din perioada de carantină pentru noul coronavirus. Funcția avatar Memoji le permite utilizatorilor să creeze versiuni animate ale sinelui din aplicația Mesaje Apple.

Citeste si: A fost descoperită a 13-a zodie. Ce influență directă are asupra ta. Anunțul NASA

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

CEO-ul gigantului IT, Tim Cook, a prezentat o scurtă animație a viitoarelor Memoji pentru iOS 14, acestea urmând să fie lansate în toamnă. Opțiunile de personalizare Memoji includ acoperiri pentru față, pentru cap și coafuri noi.

„Noile opțiuni de personalizare vă permit să vă exprimați cu peste un trilion de combinații posibile.” se arată într-un comunicat al Apple prezentat de Daily Mail.

Expresii faciale noi de la Apple

Noile opțiuni Memoji au „structurarea facială și musculară” reînnoită pentru a le face și mai expresive, oferind utilizatorilor noi modalități de a transmite emoții și de a se exprima în mesaje. Printre noile opțiuni de coafură vor fi: bob, creastă și decolorare. De asemenea, sunt incluse expresii faciale noi- „roșirea în obraji”, cu avatarul care își acoperă fața, lovitura cu pumnul și gestul mâinilor deschise.​


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si