Close sidebar
Close sidebar

Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Ministerul Afacerilor Interne a facut ANUNTUL

Pe pagina de socializare a Ministerului Afacerilor Interne a aparut un anunt, care a uimit internautii. Postarea s-a viralizat imediat.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In imaginile postate pe pagina de socializare a Ministerului Afacerilor Interne se observa un tanar pe bicicleta. Dorinta lui arzatoare de a veni primavara mai repede s-a vazut dupa felul in care a iesit din casa. Echipat cu tricou, pantaloni scurti si ochelari, tanarul si-a luat bicileta si a plecat la plimbare prin oras.

"Acum, în Bucureşti!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dacă te informezi de la #MAI, vei fi pregătit pentru orice situaţie!

Nu te lăsa surprins de vreme, ascultă indicaţiile autorităţilor şi verifică din timp starea vremii şi a drumurilor atunci când vrei să pleci de acasă!", este anuntul postat de MAI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI