Close sidebar
Close sidebar

Aparitie surpriza la Saptamana Modei din Londra! Ce a facut Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii acolo

Aparitie regala la Saptamana Modei din Londra. Regina Elisabeta, o impatimita a bunului gust a participat la eveniment. A savurat fiecare moment din prezentarea de moda si a inmanat un premiu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Regina Elisabeta a II-a  a Marii Britanii  a participat pentru prima data la saptamana modei de la Londra.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In varsta de 91 de ani, monarhul  a purtat la eveniment un costum de culoare bleu deschis, creat de o faimoasa casa de moda, la care a asortat  o brosa  din  cristale semipretioase. 

 



Regina Elisabeta a privit prezentarea de moda din primul rand, unde s-a asezat  langa  Anna Wintour editor sef la una dintre cele mai prestigioase publicatii de moda din lume.

La finalul evenimentului Regina  i-a acordat  premiul inaugural," Queen Elizabeth II Award" pentru design britanic,  creatorului de moda  Richard Quinn.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI