Close sidebar
Close sidebar

Apel umanitar. Daniel, în vârstă de doar 18 ani, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutor

Daniel are nevoie de ajutorul nostru. În luna iunie 2019 acesta a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. Băiatul nu se află într-o stare foarte bună, deoarece i-a fost descoperită o nouă tumoră.

Andreea Bolocan,

Daniel Lemnaru [Sursa foto: observatorulph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daniel este un tânăr în vârstă de 18 ani care învață la Liceul Tehnologic UCECOM Spiru Haret Ploiești. Băiatul a fost diagnosticat în luna iunie 2019 cu cancer nazofaringian. Adolescentul a urmat un lung șir de ședințe de chimioterapie. Vestea proastă este că, anul trecut, la câteva luni după ce lucrurile păreau că s-au rezolvat, Daniel a început să aibă dureri insuportabile la șold și la piciorul stâng, iar diagnosticul a fost unul crunt, inclusiv pentru familia greu încercată. Tânărul a fost diagnosticat cu o nouă tumoră, de data aceasta în zona hemibazinului stâng.

Povestea lui Daniel, în vârstă de 18 ani, din satul Țânțăreni, comuna Blejoi, a început în urmă cu doi ani, mai exact în anul 2019, atunci când acesta a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian.

Optimist, Daniel a reușit să treacă cu bine peste lungul șir de ședințe de chimioterapie. Iar la acea dată, rezultatele analizelor erau îmbucurătoare. Numai că, după alte câteva luni, au apărut alte probleme.

Mama lui Daniel trece prin clipe cumplite

Florentina Zenaida Lemnaru, mama lui Daniel, a lansat pe o rețea de socializare, un apel disperat prin care solicită sprijinul oamenilor cu suflet. Aceasta a povestit prin ce clipe trece fiul ei și în ce stare se află acesta.

„Sunt disperată. Am un băiat care are 18 ani. În 2019 a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. În februarie 2020 a terminat curele de chimioterapie, dar după câteva luni a început sa aibă dureri de șold și la piciorul stâng. Inițial ni s-a spus că este posibil să fie o reacție de la curele de chimioterapie, dar durerile au continuat fără să cedeze la analgezice”, a spus mama lui Daniel într-o postare făcută pe Facebook.

Scrisoare medicală Lemnaru Daniel [Sursa foto: observatorulph.ro]

Conform informațiilor date la telefon de către Florentina, în urma unui nou șir de investigații medicale, diagnosticul a fost unul crunt. Daniel a fost diagnosticat cu mai multe formațiuni tumorale la hemibazinul stâng. La finele lunii ianuarie 2021, la o unitate medicală din București, s-a intervenit din nou chirurgical, pentru realizarea unei biopsii din formațiunile tumorale de la nivelul hemibazinului stâng.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!

„Acum așteptăm rezultatul biopsiei”, a precizat mama lui Daniel, care trece, din nou, printr-un adevărat calvar.

Ce este cancerul nazofaringian

Cancerul de nazofaringe este un cancer rar, ce se diferențiază de celelalte tipuri de cancere ale capului și gâtului prin epidemiologie, manifestări clinice și modalități de tratament. Cel mai frecvent tip de tumoră malignă nazofaringiană este carcinomul nazofaringian, dar sunt întâlnite și alte tipuri.

Daniel are dureri foarte mari, analgezicele nu îl ajută

„Problema mea mare este că el are dureri foarte mari și că acestea nu cedează la analgezice. Situația financiară a noastră nu este roz. Soțul meu a făcut o operație la coloană și a rămas cu o semipareză, fiind beneficiar al unei pensii de boală. Am ajuns să lucrez în două locuri noaptea să fiu cu ei ziua. De tratament la privat nici nu îndrăznesc”, a mai povestit mama lui Daniel pe pagina de Facebook.

Citeste si: Dă-i o șansă la viață! Andreea are nevoie de ajutorul nostru!

Cei care vor să sprijine familia tânărului Daniel pot dona în contul de mai jos:

Banca Transilvania

Titular cont: Lemnaru Florentina Zenaida

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

IBAN RO46BTRLRONCRT0538831501

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI