Close sidebar
Close sidebar

Aplicatiile Facebook injumatatesc durata de viata a bateriei

In ultimul timp, tot mai multi utilizatori ai aplicatiilor companiei gigant condusa de Mark Zuckerberg, precum Facebook si Messenger s-au tot plans ca aceste aplicatii au inceput sa consume tot mai mult din durata de viata a bateriei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Stim cu totii ce aceste aplicatii folosite zilnic de milioane de utilizatori solicita o conexiune permanenta de internet, fie ea prin date mobile sau prin wifi. Aceasta conexiune permanenta, micsoreaza si ea din durata de viata a bateriei.

Multi utilizatori s-au plans ca in ultimul timp, aceste doua aplicatii au inceput sa consume mult mai mult, cu 1 sau 2 procente pe minut din durata de viata a bateriei.

Cumva, aceasta informatie a ajuns si la Facebook, iar David A. Marcus Vice-Presedinte al departamentului de mesagerie de la Facebook a afirmat ca stia de aceasta problema, nedezvaluind publicului larg mai multe informatii, decat ca problema a fost cauzata de un server, intr-un final problema fiind solutionata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste care e solutia la aceasta problema aici

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI