Close sidebar
Close sidebar

Apple a pierdut exclusivitatea asupra termenului "App Store". Cei de la Amazon i-au invins intr-un proces de licentiere

Un proces lung, important si care ar putea schimba istoria tehnologiei si-a aflat sentinta de curand. Cei de la Amazon si cei de la Apple s-au "razboit" in instanta asupra termenului de App Store.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apple spune ca ei sunt cei care au dat viata acestui concept si au dorit exclusivitate asupra lui, doar ca acum se vad pusi in fata unui precedent periculos. Amazon i-a dat in judecata si au avut castig de cauza, asa ca si ei pot utiliza titulatura de App Store.

Desi Apple a lansat marca asta in 2008 si in 2010 a primit garantia ca App Store va fi doar marca Apple.

Cei de la Amazon au sustinut oideea ca "app store" este un termen generic si ar trebui sa il foloseasca orcine doreste sa isi faca un magazin de aplicatii si si-ar dori ca aceste magazine sa nu fie confundate cu Apple. Judecatorul Phyllis Hamilton a dat dreptate celor de la Amazon in acest dosar si a sustinut ca Apple nu a adus nicio dovada ca ar avea de suferit daca aceasta titulatura n-ar mai fi exclusiva pentru ei.


Acest proces castigat de Amazon ar putea pava drumul pentru alte companii care ar putea sa dea si ei in judecata producatorul american pentru a-si insusi aceasta titulatura.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI