Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a declarat marti, ca municipalitatea a fost finantator al evenimentului, festivalul fiind organizat de Asociatia Culturala Mamaia Copiilor. Edilul a precizat ca Primaria a pus la dispozitie si infrastructura evenimentului, scena din Piateta Cazino din Mamaia.

Decebal Fagadau a mentionat ca nu scena a fost cea afectata, ci un element de butaforie realizat in fata acesteia. Astfel, scena respectiva a cedat si s-a lasat cu 20 de centimetri, iar copiii aflati in zona respectiva s-au speriat si au inceput sa tipe.

Totul a avut loc in timpul festivitatii de premiere, atunci cand toti participantii erau pe scena.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Organizatorii au transmis municipalitatii ca scena respectiva ar fi cedat din cauza ploilor din timpul festivalului. in urma evenimentului, niciun copil nu a fost ranit.

Decebal Fagadau a mai spus ca Primaria a inceput o ancheta cu privire la acest incident, la finalul careia cei care se fac vinovati de aceasta situatie ar putea fi amendati.

Festivalul Mamaia Copiilor a avut loc saptamana trecuta in Piateta Cazino din statiunea Mamaia, la evenimentul muzical participand zeci de copii cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si