Close sidebar
Close sidebar

Apropiatii lui Cornel Gales sunt disperati! Barbatul e transformat total de cand a pierdut-o pe Ileana: "Nu mai are pofta de viata! A slabit rau"

Apropiatii lui Cornel Gales sunt tare ingrijorati. Vaduvul Ilenei Ciuculete nu mai e deloc cum era.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul nu mai are pofta de viata, e transformat total.

"Spune ca o viseaza, dar nu e un vis tocmai ok. Are niste flash-uri. Imi spunea: 'Ma gandesc la ea, dar nu imi apare in ochi, doar ma controleaza prin niste energii'", au povestit sotii Lepadat, Georgiana si Silviu, prieteni de familie.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Nu si-a revenit.
E devastat! Chiar a slabit foarte tare. O sa il vedeti joi, pe 27, la biserica, la ora 10. M-a rugat Cornel sa ii invit pe toti colegii Ilenei Ciuculete, pe toti colegii din televiziune, pe fani la parastas. Noi suntem ingrijorati, nu mai are pofta de viata"
, a adaugat Georgiana Lepadat.

De Paste, Cornel a fost la mormantul cantaretei. "A venit si el a doua zi de Pasti la Craiova, pentru ca de Paste a stat la cimitir.

S-a dus, iar a venit, iar s-a dus. Sambata seara a fost acolo. A zis: 'Eu nu pot sa plec in noaptea Invierii, sa nu fiu cu 'Zanica'", a povestit Silviu Lepadat intr-o emisiune de televiziune. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI