"E omul lui Dumnezeu. Sa nu vina nimeni sa imi spuna mie! Il cunosc de 15 ani", spune o femeie.

Cu furie si neincredere au primit, enoriasii din Moshuni, vestea ca cel caruia i-au sarutat mainile pana acum a ramas fara haina preoteasca! Decizia care i-a infuriat si care pecetluieste soarta celui mai popular preot in viata vine insa din varful bisericii:

Oliviu Botoi- purtator de cuvant Arhiepiscopia Alba- Consistoriul eparhial s-a pronuntat si a hotarat caterisirea parintelui Cristian Pomohaci.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

E cea mai grava pedeapsa pe care un preot o poate primi, dar asupra lui Cristian Pomohaci continua sa se reverse valuri de simpatie. In localitatea unde a slujit pana acum, se-aude pe la colturi, ca cei care-l considera nevinovat si-l apara ii renoveaza casa! Fiul celui devenit acum un simplu om de rand neaga vehement!

Decizia caterisirii este definitiva si executorie, insa nu irevocabila. Indiferent daca o va contesta in urmatoarele 15 zile sau nu, Cristian Pomohaci ramane in istorie ca preotul care a declansat unul dintre cele mai mari scandaluri din Biserica Ortodoxa... 

dar si o ancheta la Parchetul General!

Cristian Pomohaci ar fi incercat sa convinga un baiat de 17 ani sa intretina relatii sexuale cu el. Caterisirea este, asadar, cea mai mica problema a barbatului care ar putea s-ajunga sa cante... dupa gratii.

-As vrea sa intreb, in sala, daca este cineva sa aiba 18 ani. Este cineva?  Bineinteles ca toti sunteti tineri, dar cineva care sa implineasca acum 18 ani. 

De 18 ani imi doresc sa ajung la Chisinau.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si