Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost sesizaţi să intervină, joi după-amiază, la un bloc de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina. Pompierii ajunşi la faţa locului au început evacuarea persoanelor aflate în apartamente. Astfel, au fost evacuate 29 de persoane, dintre care şapte copii.

Citeste si: La mulți ani, Aurica! Actrița din serialul „Moldovenii” împlinește astăzi 24 de ani! Petrecere moldovenească, alături de iubit, prieteni și colegii din serialul de comedie de la Kanal D

Citeste si: Ardei umpluți de post. Cea mai gustoasă rețetă mănăstirească

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pompierii au reuşit să stingă rapid incendiul, care se manifesta la subsolul blocului, stabilind că focul a distruse mase plastice de la un redresor.

Citeste si: Fetița de doi ani care se afla în mașina care a lovit ursul din Harghita are coșmaruri ”Se trezește noaptea țipând”

După ce au fost aerisite cele două scări ale blocului, pompierii au permis accesul locatarilor în apartamente.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un redresor pentru baterii lăsat sub tensiune, nesupravegheat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si