Close sidebar
Close sidebar

Arad. Un bărbat a murit într-un incendiu, iar alte două persoane au ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 68 ani a murit, iar alte două persoane, intoxicate cu fum şi cu arsuri la mâini, au ajuns la spital, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui incendiu izbucnit de la o ţigară la o locuinţă în localitatea Livada, judeţul Arad.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-o casă din localitatea Livada, judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în momentul sosirii celor trei echipaje, două de stingere şi un echipaj SMURD, incendiul se manifesta într-o cameră în care se afla o persoană, cumnatul proprietarului, în vârstă de 68 ani, scrie Mediafax. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acesta a fost găsit decedat. Alte două persoane, proprietarul locuinţei şi soţia acestuia, au fost transportaţi la spital cu uşoare arsuri la mâini şi intoxicaţi cu fum.

Incendiul a fost stins în aproximativ 30 de minute.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei ţigări nestinse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI