In articol:
Ardei umpluți de post. Sunt cei mai gustoși ardei de post, gata în doar 30 de minute.
Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru martie 2020. Fenomenul care schimbă viețile tuturor
Ardei umpluți de post. Ingrediente:
7 ardei graşi
1 ardei
2 morcovi
2 cepe
150 g orez
3 roşii
boia de ardei dulce
piper, sare
50 ml ulei
1 lingură de făină
1 linguriţă de vegeta
pătrunjel
Ardei umpluți de post. Mod de preparare:
Ardeii se spală şi se curăţă de cotorul cu seminţe. Din cotor se îndepărtează seminţele şi se opreşte pentru capac. Separat pregătim legumele, ceapă şi ardeiul se toacă fâşiuţe, morcovul se rade. Într-o tigaie punem uleiul la încins, înăbuşim legumele, se adaugă orezul, adăugăm pulpă de la roşii şi se lasă pe foc până capătă o consistentă bună de umplut ardeii.
Citeste si: Liviu Dragnea a ajuns de urgență la spital
Ardei umpluți de post. Ce se întâmplă în corp dacă nu mai consumi carne?
Ardei umpluți de post. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în calcul renunțarea la consumul de carne:
Dieta fără carne. Se reduc simțitor șansele de a face diabet de tip 2
Ardei umpluți de post. În S.U.A, cel puțin 40% din populație este pre-diabetică. Mai multe studii au reliefat faptul că produsele din carnea roșie, și proteina animală în general, măresc riscul apariției diabetului de tip 2.
Ardei umpluți de post. În cazul populației omnivore, acest risc este de două ori mare decât în cazul populației vegane. Un alt studiu a arătat faptul că un consum de carne roșie mai des de o dată pe săptămână crește riscul de diabet cu 74%.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Citeste si: Patriarhia Română: Cei care prezintă simptome de gripă să evite spaţiul bisericii
Ardei umpluți de post. Un alt studiu a ajuns la concluzia că mărind consumul de carne roșie cu doar o jumătate de porție pe zi, sporește cu peste 50% șansele de a dezvolta diabet într-o perioadă de 4 ani.
Vei asimila cantitatea corectă și necesară de proteine
Ardei umpluți de post. O dietă săracă în proteine este dăunătoare pentru organism dar și consumul ridicat de proteine vine la pachet cu anumite riscuri. În Statele Unite ale Americii, un omnivor înmagazinează cu 50% mai multe proteine decât are nevoie, iar cea mai mare parte a acelor proteine sunt de origine animală.