Potrivit cercetatorilor, consumul regulat de ardei iute ar putea prelungi viata cu 13%, relateaza mirror.co.uk.

Peste 16.000 de adulti au fost chestionati in legatura cu stilul lor alimentar si sanatate din 1988 pana in 1994. Apoi, participantii au fost verificati timp de 18 ani.

Capsaicina continuta in ardeiul iute este substanta care previne obezitatea prin arderea caloriilor, regleaza fluxul sanguin si are proprietati antimicrobiene.

Un nou studiu vine sa arate ca, in plus, ardeiul iute contribuie la prevenirea atacurilor de cord si a comotiilor cerebrale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Diferite tipuri de ardei iute continin vitaminele A, B si C, antioxidati si au efecte antiinflamatorii.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si