De la varsta de 15 ani- cand locuia in Africa de Sud unde se stabilisera parintii ei canadieni- a prezentat moda sub anonimat, fiind si dietetician, a explicat ea pentru AFP.

Maye Musk are trei copii- Elon, cel mai mare, Kimbal si o fiica Tosca- cu un inginer, Errol Musk, de care s-a despartit dupa 9 ani de mariaj.

Kyeong Ji, organizatoarea paradei de vineri a tinerilor designeri coreeni la care a participat Maye Musk, recunoaste: "Bineinteles ca numele ei ajuta", dar "nu pentru asta am ales-o".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Frumusetea ei este diferita, foarte puternica si nobila(...) Ea are un suras atat de aparent, gratios, o frumusete transcendenta si inteligenta... Ea are totul", a spus Kyeong Ji.

Maye este cunoscuta de altfel in Coreea de Sud dupa ce a aparut pe coperta Vogue Korea.

Manechinul nu vorbeste despre celebrul ei fiu Elon in varsta de 46 de ani, dar ii mentioneaza pe ceilalti copii mai putin cunoscuti- Kimbal, de 44 de ani, care si-a lansat un lant de restaurante ce promoveaza mancarea sanatoasa si

produsele locale, si Tosca, in varsta de 43 de ani, cineast.

Maye Musk recunoaste ca la 69 de ani se bucura de "fiecare clipa" din noua ei viata stralucitoare.

Printre placerile manechinului se numara entuziasmul tinerelor modele ca si al publicului pe care acestia il arata de fiecare data cand un "manechin in varsta" apare pe podiumuri.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si