Close sidebar
Close sidebar

Arhiepiscopul Tomisului are un domeniu turistic de cinci stele la Dorna Arini! Complexul monahal al lui IPS Teodosie a fost inchis de ISU in toamna, dupa un incendiu devastator

Complexul monahal Acoperamantul Maicii Domnului din Dorna Arini, proprietatea lui IPS Teodosie, arata senzational.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este un personaj controversat, dupa ce s-a aflat in atentia procurorilor DNA, in 2014, cand a fost suspectat de luare de mita si instigare la fals intelectual, in urma unor donatii dubioase. Considerat un apropiat al lui Adrian Nastase, IPS Teodosie si-a ridicat un complexul monahal, "Acoperamantul Maicii Domnului", in Dorna Arini, o localitate situata la 8 kilometri de Vatra Dornei.

Avand o multime de chilii pentru calugari, dar fiind deschisa si circuitului turistic, pentru niste preturi suficient de piperate, complexul monahal are si o biserica in incinta, investitiile totale fiind de peste 4 milioane de euro. Cum locatia este bine aleasa, in Bucovina, tinutul manastirilor, domeniul este intesat mai mereu de turisti, pelerini veniti in circuit mai ales cu agentia de turism a Patriarhiei.
Din pacate pentru Teodosie, in noiembrie anul trecut, un incendiu devastator a distrus mai multe chilii, iar ISU a decis inchiderea bazei pana la obtinerea tuturor autorizatilor!

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI