Clipe grele pentru o familie din Brașov. O femeie în vârstă de 41 de ani a dispărut fără urmă la scurt timp după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating.

De atunci au trecut aproape două săptămâni, timp în care nimeni nu a aflat nimic de ea, fapt ce face ca familia femeii să se gândească la cei mai rău.

Citește și: Învățătoarea din Buzău care a dispărut cu o săptămână în urmă, găsită fără suflare! Polițiștii au descoperit rămășițe care ar aparține femeii de 82 de ani

femeie disparuta

Sabina

[Sursa foto: Facebook ]

A dispărut fără urmă, după ce și-a luat bilet de avion spre Egipt 

Concret, pe data de 24 iunie, Sabina le-a spus rudelor sale că va avea un interviu la Bruxelles, iar două zile mai târziu a fost ultimul moment în care femeia de 41 de ani s-a conectat la WhatsApp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu a mai fost găsită nici online, nici a mai dat vreun semn de viață, fapt ce o face pe sora sa ia în calcul varianta ca nu cumva Sabina să fi căzut în plasa traficanților de carne vie.

Și asta are la bază faptul că Sabina nu a mai susținut interviul cu pricina, ba chiar, rudele au aflat că primise 1.000 de euro de la un bărbat, după ce și-a făcut cont pe o aplicație de dating.

Bani cu ajutorul cărora brașoveanca își planificase în secret o călătorie în Egipt,  în stațiunea Sharm-el-Sheikh. Concret, femeia dată dispărută de familie își cumpărase printr-o agenție de turism trei bilete de avion: unul pe ruta București-Bruxelles, respectiv Bruxelles-Sharm-el-Sheikh, cu întoarcere pe 28 iunie.

femeie disparuta

Femeie disparuta

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: UPDATE Cine sunt membrii familiei din Cluj, găsiți fără suflare în curtea casei! Ce le-a adus sfârșitul celor 3 oameni

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

”Ea nu avea loc de muncă de câteva luni, o ajuta sora ei cu bani, iar tatăl ei îi plătea facturile. Am descoperit că a rulat o sumă mare de bani, respectiv în jur de 1.000 de euro, într-un timp scurt. Am găsit și chitanțele pentru biletele de avion pe care le-a cumpărat și care au costat 405 euro. Își făcuse cont pe Tinder de puțin timp. Bănuiesc că cineva i-a trimis banii pe card și probabil i-a sucit mințile, i-o fi spus :«Iubita mea, ne vedem la Bruxelles și plecăm împreună în Egipt, la Sharm-el-Sheikh».

Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană la Bruxelles, unde există rețele de proxeneți, și a fost sechestrată. Metoda este clasică, cred că s-a lăsat vândută fără să-și dea seama că va trebui să dea înapoi acești bani și să pună osul la treabă, cum se spune”, a spus, pentru Gândul, Alex Popescu, cumnatul femeii.

Doar că la data stabilită nu s-a mai întors, iar familia a apelat la ajutorul oamenilor legii, în speranța că o vor găsi rapid și în viață.

„La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familie. Femeia are următoarele semnalmente: înaltime:163 cm, greutate: 50 kg, corpolență: slabă, ochi căprui și păr blond de lungime mijlocie”, anunţă Poliţia Română.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si