Close sidebar
Close sidebar

Avertisment din SUA: există riscul folosirii armelor biologice în Ucraina

Oficialii americani au declarat că se tem că forţele ruse ar putea prelua controlul asupra unor structuri de cercetare biologică din Ucraina şi că ar putea confisca materiale sensibile, transmite presa internațională.

Sorin Negru,

Statele Unite atrag atenția, prin Victoria Nuland, că există riscul ca Rusia să pună mâna pe structuri de cercetare biologică din Ucraina.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Propaganda rusă a vorbit în ultima perioadă despre un presupus plan ucrainean de a folosi "arme biologice în ţară în coordonare cu NATO". Acum, rușii ar putea să pună mâna pe un laborator de cercetare biologică din Ucraina, avertizează SUA. 

Citeste si: Un tren blindat rusesc se îndreaptă spre centrul Ucrainei

"Este o tehnică clasică a ruşilor aceea de a-i acuza pe alţii de ceea ce intenţionează să facă ei înşişi", a declarat marți numărul trei al diplomaţiei americane, Victoria Nuland, în cadrul unei audieri parlamentare. 

Avertismentul SUA despre facilitățile de cercetare biologică din Ucraina

Statele Unite atrag atenția că există riscul ca Rusia să pună mâna pe structuri de cercetare biologică din Ucraina.

"Ucraina dispune de o instalaţie de cercetare biologică şi suntem, de fapt, destul de îngrijoraţi de posibilitatea ca forţele ruse să încerce să preia controlul asupra acesteia", a declarat Victoria Nuland, în cadrul unei audieri parlamentare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: O altă coloană de tancuri rusești se apropie de Kiev, dinspre nord-est

"Aşadar, lucrăm cu ucrainenii asupra modalităţilor de a evita ca aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forţelor ruse, dacă acestea ar urma să se apropie de ele", a explicat Victoria Nuland.

Citeste si: Șeful CIA, avertisment despre "furia" lui Putin. "Urmează săptămâni urâte"

Senatorul republican Marco Rubio a subliniat că propaganda rusă vorbeşte despre un presupus plan ucrainean de a folosi "arme biologice în ţară în coordonare cu NATO".

"Este o tehnică clasică a ruşilor aceea de a-i acuza pe alţii de ceea ce intenţionează să facă ei înşişi", a declarat marți numărul trei al diplomaţiei americane, Victoria Nuland, în cadrul unei audieri parlamentare. 

[Sursa foto: Twitter]

"Dacă ar avea loc un incident sau un atac cu o armă biologică sau chimică în Ucraina, v-ar fi 100% clar că ruşii ar fi autorii?", a întrebat-o senatorul republican pe Victoria Nuland.

"Nu există nicio îndoială în mintea mea", a răspuns Nuland. Ea a adăugat că "este o tehnică clasică a ruşilor aceea de a-i acuza pe alţii de ceea ce intenţionează să facă ei înşişi".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI