Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool, după retragerea emoționantă a germanului Jurgen Klopp

Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool. Jurgen Klopp și-a luat la revedere de la fanii lui Liverpool, duminică seara, pe un stadion Anfield plin până la refuz. Antrenorul german care a cucerit șase trofee pentru echipa fanion din Premier League a avut un discurs emoționant, iar la final i-a scandat numele viitorului antrenor.

Razvan Ilie,

Cine este antrenorul Arne Slot care l-a înlocuit pe Jurgen Klopp la Liverpool. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool. Tehnicianul a plecat de la Feyenoord şi a devenit noul manager al grupării din Anfield.

Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool

La finalul ultimului său meci pe Anfield Road, Jurgen Klopp a fost ovaționat de tot stadionul, iar despărțirea a produs multe lacrimi.

Citește și: Atmosferă incendiară la meciul amical disputat între Nationala Artiştilor Fotbalişti din România şi Naţionala Artiştilor Fotbalişti din Turcia; Scorul de 3-2 a fost in favoarea echipei Turciei!

Managerul german a ținut un discurs emoționant, dar a și provocat fanii să cânte numele viitorului antrenor, olandezul Arne Slot.

Cine este antrenorul Arne Slot care l-a înlocuit pe Jurgen Klopp la Liverpool. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Arne Slot, noul antrenor de la Liverpool. Clubul care a terminat pe locul trei în Premier League a convenit vineri cu clubul olandez un acord de compensare în valoare de 9,4 milioane de lire sterline.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Klopp, care se afla la conducerea lui Liverpool din octombrie 2015, a părăsit clubul după victoria din finalul sezonului, duminică, împotriva lui Wolverhampton.

Olandezul Arne Slot, în vârstă de 45 de ani, va începe oficial la Liverpool la 1 iunie, sub rezerva obţinerii unui permis de muncă în UK. 

Care este CV-ul lui Arne Slot

Olandezul Arne Slot este un antrenor profesionist de fotbal și un fost jucător care a condus cel mai recent clubul Eredivisie Feyenoord.

Arne Slot a jucat ca mijlocaș la FC Zwolle, unde a câștigat Eerste Divisie în 2002, NAC Breda și Sparta Rotterdam, înainte de a se retrage ca jucător la PEC Zwolle, unde a câștigat un alt titlu Eerste Divisie în 2012.

Arne Slot și-a început cariera de manager în academia PEC Zwolle și ca asistent la Cambuur, înainte de a prelua funcția de co-antrenor principal la acesta din urmă.

În 2017, a devenit asistent la AZ, unde a fost numit antrenor principal în 2019.

Slot a devenit antrenor principal al Feyenoord-ului în 2021. A condus clubul la finala UEFA Europa Conference League din 2022 în primul său sezon și a câștigat clubul Eredivisie și Cupa KNVB în sezoanele următoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI