Un artist cunoscut a murit î n timpul unui festival, în timp ce se afla pe scenă. Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Rapperul avea 28 de ani.

Citește și: Contabil- mort la 52 de ani în Vrancea

Tânărul a decedat în timp ce-și făcea numărul pe scenă, în timpul unui festival din Africa de Sud. Întreg momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit imediat virale în mediul online.

Cum s-a întâmplat totul

Costa Titch a murit la 28 de ani. Acesta era un celebru rapper sud-african. El s-a prăbușit pe scenă, în fața a mii de fani. În imaginile filmate se vede cum tânărul, la un moment dat, pare să se împiedice și să cadă la pământ. A fost ajutat să se ridice, însă, câteva momente mai târziu, s-a prăbușit din nou. Incidentul s-ar fi petrecut în acest weekend, în fața fanilor la Ultra Music Festival de la Nasrec Expo Center din Johannesburg. A murit mai târziu în spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia artistului a confirmat decesul pe Instagram și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat.

Citește și: Incident scandalos în Spania! Un român a fost înjunghiat cu 12 lovituri de cuțit chiar de fratele său

„Moartea ne-a bătut tragic la ușă. Ne-a jefuit de fiul, fratele și nepotul nostru iubit, Constantinos Tsobanoglou (28 de ani), pe care Africa de Sud a ajuns să-l iubească și să-l idolatrizeze sub numele său de scenă „Costa Titch”, au spus ei.

„Cu o durere profundă anunțăm decesul lui Costa Tich. Suntem recunoscători celor care au intervenit de urgență și tuturor celor prezenți în ultimele ore din viața sa”, a spus familia lui Tsobanoglou, într-o postare pe Instagram.

Aceștia au adăugat: „Suntem recunoscători pentru cei care au intervenit în situații de urgență și pentru toți cei prezenți în ultimele sale ore pe acest pământ. Ca familie, ne confruntăm cu o perioadă dificilă, în timp ce încercăm să căutăm o explicație pentru ceea ce ni s-a întâmplat și cerem să ni se acorde timp și spațiu pentru a ne aduna. Familia Tsobanoglou vă mulțumește pentru dragostea și sprijinul pe care i-ați oferit fiului nostru și vă poate continua să-l ridicați chiar și în spirit.”.

Citește și: Doliu în lumea sportului! Un jucător de la CFR Cluj s-a stins din viață la doar 32 de ani

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Declarația făcută de familia rapperului nu a menționat și cauza morții artistului.

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si