Close sidebar
Close sidebar

Asa arata jobul ideal! In doar trei luni a vizitat nu mai putin de 40 de tari!

Viziteaza cele mai exclusiviste destinatii, se distreaza pe cinste si nu scoate niciun ban din buzunar pentru asta. Dimpotriva, este si platita! Priviti ce viata are tanara cu cel mai tare job din lume!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Videograf de profesie, Sorelle Amore a concurat alaturi de alte 17 mii de persoane din intrega lume pentru cea mai cautata experienta de pe planeta: o calatorie de 3 luni in cele mai luxoase destinatii.

"Sincer, nu am nicio plangere de facut! Este un vis devenit realitate. Evident, va dati seama de asta, asa ca nu voi continua sa va vorbesc despre cat de grozav este". 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tanara s-a plimbat prin toata lumea si a vizitat numeroase obiective turistice la care altii doar viseaza.Pentru cazare si transport nu a scos niciun ban din buzunar, ba chiar a fost platita cu... 40.000 de euro. Tot ce avea de facut era sa surprinda frumusetile locurilor vizitate, in imagini, si sa le comenteze pe retelele de socializare.

"Petrec in Maroc, alaturi de iubitul meu, la un festival de aici.

Asadar, am parte de o mancare grozava si ma delectez cu multe rasarituri."

Sorelle si-a folosit abilitatile de videografie si blogging pentru a-si prezenta visul devenit realitate. In 3 luni a vizitat nu mai putin de 40 de tari.

Scotia, Anglia, America, Nashville si Montana, Republica Dominicana... Si lista poate continua cu cele mai fabuloase si cautate destinatii din intreaga lume.

A schimbat casa dupa casa, si clima dupa clima.

Castigarea biletului mult ravnit pentru a calatori in lume gratuit nu a fost o sarcina usoara. Sorelle a lucrat zile in sir pentru a-i convinge pe organizatori ca ea este persoana potrivita pentru acesta slujba. Experienta ei in calitate de blogger si calator pasionat a ajutat-o cu siguranta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI