Close sidebar
Close sidebar

Aşa arată locul tragediei din Buftea! Urme de gloanţe în pereţi, pete de sânge şi teroare!

O crimă din gelozie a avut loc în Buftea, acolo unde două femei, mamă şi fiică, au fost ucise de către un cetăţean irakian. Bărbatul se pare că avea probleme în cuplu, dar vecinii nu au ştiut de acest lucru.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei care locuiesc în acelaşi bloc din Buftea cu familia ucisă spun că nu au suspectat niciodată că cei doi ar fi avut probleme.

"Nici nu ştiam că locuieşte cineva aici.", a spus una dintre vecinie. Informaţia conform căreia victima şi agresorul ar fi avut o viaţă liniştită a fost confirmată şi de o altă vecină care îi cunoştea ceva mai bine pe cei doi. "Am auzit că el a vrut să se mute în Irak, iar ea nu a vrut. Ea nu a dorit să îşi lase serviciul şi religia pentru a pleca acolo. Rămâneau copiii acolo. Eu, de când sunt pe scară aici, nu am auzit nicio ceartă între aceşti oameni. A fost o fată cuminte, retrasă. Eu duminică m-am întâlnit cu el într-un magazin. Mi-a zis bună ziua, s-a comportat normal.

Pe seară am auzit gălăgie. E mare păcat de ei", a declarat şi altă persoană.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Urmele gloanţelor trase de poliţişti către cetăţeanul irakian agresiv se văd şi acum în scara blocului în care aceştia locuiau. Ele sunt însemnate de către poliţiştii care au cercetat cazul, iar vecinii îşi aduc mereu aminte de crima care a avut loc la ei în imobil.

La centrul de plasament la care Sorina Chivoiu era directoare este tristeţe mare, în faţa instituţiei este un mic altar făcut de cei care o regretă acum pe femeia ucisă.

Detalii despre acest subiect ai diseară, la Ştirile Kanal D de la ora 18:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI