Close sidebar
Close sidebar

Asa arata mormantul preotului care crestea 117 copii orfani, la 2 luni de cand s-a stins! Ce cuvinte sunt scrise pe monumentul de marmura – FOTO EXCLUSIV!

Parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata la finalul lunii ianuarie. Preoteasa si oamenii din manastirea i-au facut un mormant din marmura pe care au scris cateva cuvinte ce i-au apartinut regretatului parinte.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintele Mihai Negrea a fost inmormantat in curtea Manastirii Podul Cosnei din Suceava, acolo unde traia si slujea. La inmormantarea lui au fost sute de oameni ca sa-i aduca un ultim omagiu. Au trecut doua luni de cand s-a stins, insa la mormantul sau zilnic vine cineva sa-i puna o floare sau sa-i aprinda o lumanare.

Fie copii din cei 117 pe care i-a crescut, fie oameni din manastire, fie persoane care l-au cunoscut si l-au iubit. Fiecare om insa, care se opreste la locul sau de veci, citeste cu drag si mediteaza asupra cuvintelor scrise pe marmura, cuvinte pe care parintele le rostea aproape fiecarui om pe vremea cand traia: “Iubeste si fa ce vrei…”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Parintele Mihai Negrea a fost inmormantat in curtea manastirii, asa cum si-a dorit, chiar langa biserica noua pe care a sfintit-o la inceputul lunii noiembrie a anului trecut.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI