Close sidebar
Close sidebar

Asa arata Silvia Chifiriuc in 2009, cand s-a maritat cu Petre Roman. Cum a ajuns sa arate acum? Transformarea e fabuloasa!

In urma cu aproape un deceniu, Petre Roman a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce si-a parasit sotia, pe Mioara, pentru Silvia Chifiriuc.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul prim-ministru al Romaniei si cantareata s-au casatorit in vara lui 2009 si, de atunci, viata Silviei s-a schimbat foarte mult. Iar transformarea este de-a dreptul fabuloasa, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Inainte de a-l cunoaste pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune ca a avut o relatie cu un italian in varsta si foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu barbatul mai batran cu 47 de ani ca ea, s-a intins pe durata a 12 ani, scrie Libertatea.

Sursa foto: Fanatik

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI