Acum 13 ani, fostul mare fotbalist Gica Popescu era in plina expansiune cu domeniul sau imobiliar, asa ca si-a achizitionat o vila cocheta chiar la Sulina, pe care o foloseste si astazi atunci cand vine cu amicii la cate o partida de pescuit. 

Nascut la Calafat, pe malul Dunarii, Gica a povestit la un moment dat ca il relaxeaza enorm escapadele de la Sulina, unde l-a adus si pe cumnatul Hagi, care s-a multumit sa manance capturile "Baciului", nu sa si pescuiasca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vila este o constructie moderna, strajuita de salcii, fiind pazita atunci cand fostul capitan al Barcelonei si al echipei nationale nu este prezent. Prin anii 2000, Gica- mare pasionat de pescuit la crap- isi cumparase si un elicopter pe care se gandea sa-l foloseasca la naveta Bucuresti- Sulina, intentionand chiar sa obtina si brevetul de pilot. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si