Fosta condamnată Rose Blanchard, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebră după ce a început să povestească pe canalul ei de TikTok despre anii petrecuți după gratii.

Citește și: Cine este studentul la Medicină care a ales să se arunce în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași? Tânărul fusese operat

Femeia și-a luat numele de scenă Gypsy Rose Blanchard și a strâns sute de mii de admiratori pe rețelele sociale. 

Citește și: Stormy Daniels a povestit sub jurământ detalii picante din aventura "neplăcută și neașteptată" cu Donald Trump

Tânăra a petrecut 8 ani și jumătate în închisoare după ce a fost acuzată de uciderea mamei sale, fiind eliberată condiționat înainte de termen, potrivit Daily Mail.

Fotografia de dinainte de operațiile estetice

Gypsy Rose Blanchard a împărtășit două fotografii, una înainte și alta după intervențiile chirurgicale plastice.

În comentariul atașat pozelor pe Instagram, femeia spune că practică „iubirea de sine” și se află în mijlocul „luptei de a depăși trecutul”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe lângă un selfie recent și un comentariu despre „depășirea trecutului”, Gypsy Rose a postat o fotografie cu ea de pe vremea când era o adolescentă aflată în scaun cu rotile.

Fosta deținută Rose Blanchard și-a lăsat fanii fără cuvinte cu o poză netrucată

Fosta deținută Rose Blanchard și-a lăsat fanii fără cuvinte cu o poză netrucată

[Sursa foto: Instagram]

„Există o frumusețe în lupta pentru a-ți depăși trecutul”, a scris ea alături de hashtag-ul „#selflove”.

În fotografia veche din 2009, Rose avea 18 ani și stătea într-un scaun cu rotile. Ea a pozat alături de animale de pluș în fața Spitalului Children’s Mercy din Kansas City, Missouri.

Vedeta de pe rețelele sociale a împărtășit și un selfie actual cu ea întinsă pe pat după ce și-a schimbat look-ul vopsindu-și părul blond și făcându-și o operație la nas.

În urmă cu aproape un deceniu, femeia a fost în centrul atenției pledând vinovată pentru uciderea mamei sale, Dee Dee Blanchard.

Gypsy Ros Blanchard a fost eliberată de la Chillicothe Correctional Center din Missouri, după ce a stat după gratii timp de opt ​​ani și jumătate, în decembrie 2023.

Pe lângă noua ei libertate, Rose Blanchard a fost, de asemenea, lansată rapid ca o vedetă internațională pe rețelele sociale, unde a strâns milioane de fani.

Rose Blanchard, în copilărie, alături de mama sa

Rose Blanchard, în copilărie, alături de mama sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si