Close sidebar
Close sidebar

Asa ceva nu ati mai vazut cu siguranta! Sacrificiu pentru viata! Bucatarul care pregatea o supa cu raci a ramas fara grai: "Asa ceva nu am mai vazut"

Dorinta apriga de supravietuire duce la sacrificiu! Un rac a reusit sa se salveze din oala cu apa clocotita.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bucatar pregatea o supa picanta cu raci si in timp ce apa clocotea in oala a observat un lucru bizar. Bucatarul si-a scos telefonul si a inceput sa filmeze.

Un rac disperat sa supravietuiasca, a renuntat la unul dintre clesti pentru a se salva din oala fierbinte. In filmulet se observa cum crustaceul isi indeparteaza clestele ca sa isi recapete libertatea. El a fost singurul rac care a reusit sa iasa din supa pregatita.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imaginile au fost postate pe o retea de socializare de un utilizator care a precizat ca a adoptat racul.

„Il las sa traiasca. L-am luat deja acasa si il cresc intr-un acvariu“, a raspuns el după ce alti utilizatori l-au rugat sa crute viata racului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI