Close sidebar
Close sidebar

Așa sarmale nu ai mâncat niciodată! Rețeta cu care îi vei înnebuni pe toți la masa de sărbători

Sarmale in dovleac si coapte la cuptor. O reteta traditionala, din Oltenia, numai buna pentru masa de Craciun. Secretul sta in dovleacul pregatit cu mirodenii si care da savoare mancarii. Ne-o spun doi bucatari din Craiova, care ne invata cum sa gatim celebrul preparat.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dar, pana sa ajungem aici, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Aveti nevoie de un dovleac mai mare si de cateva ingrediente esentiale.
Sarmalele in dovleac sunt o mancare pentru care trebuie sa va inarmati cu multa rabdare.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Se ia dovleacul, se scobeste si se unge cu condimente, care dau savoare preparatului.
Apoi se amesteca ingredientele si se pregateste carnea. Sarmalele nu trebuie inghesuite.

Inainte sa puneti preparatul la cuptor, bucatarii ne invata inca un secret. Sarmalele

se pot servi direct din dovleac, langa mamaliguta si smantana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI