Close sidebar
Close sidebar

Așa sarmale nu ai mâncat niciodată! Rețeta cu care îi vei înnebuni pe toți la masa de sărbători

Sarmale in dovleac si coapte la cuptor. O reteta traditionala, din Oltenia, numai buna pentru masa de Craciun. Secretul sta in dovleacul pregatit cu mirodenii si care da savoare mancarii. Ne-o spun doi bucatari din Craiova, care ne invata cum sa gatim celebrul preparat.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dar, pana sa ajungem aici, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Aveti nevoie de un dovleac mai mare si de cateva ingrediente esentiale.
Sarmalele in dovleac sunt o mancare pentru care trebuie sa va inarmati cu multa rabdare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se ia dovleacul, se scobeste si se unge cu condimente, care dau savoare preparatului.
Apoi se amesteca ingredientele si se pregateste carnea. Sarmalele nu trebuie inghesuite.

Inainte sa puneti preparatul la cuptor, bucatarii ne invata inca un secret. Sarmalele

se pot servi direct din dovleac, langa mamaliguta si smantana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI