Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Asasinat dejucat de polițiștii din Hunedoara. Un bărbat înarmat până în dinți vroia să-și ucidă fosta soție și rudele acesteia

Un bărbat de 40 de ani din Hunedoara a fost arestat preventiv după ce le-a ameninţat cu moartea pe fosta sa soţie şi pe mama acesteia, iar polițiștii care l-au oprit au găsit în autoturismul său un întreg arsenal - mai multe arme de foc şi muniţie.

Sorin Negru,

Polițiștii criminaliști din Hunedoara au dejucat un posibil asasinat în masă 

[Sursa foto: Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii Serviciului Investigaţii Crimi­nale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Di­rec­ţiei Operaţiuni Speciale au reușit să stopeze un asa­­sinat.

Citeste si: Caz șocant: o femeie în vârstă de 87 de ani a fost violată, apoi omorâtă

Sâmbătă, 4 iunie, în jurul orei 17.00, pe auto­strada A1, între localităţile Ilia şi Deva, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care exis­­tau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soție și pe membri familiei acesteia, informează presa locală.

Bărbatul și-a amenințat fosta soție pe Facebook

După efectuarea controlului corporal și al autoturismului, bărbatul a fost con­dus la sediul I.P.J. Hunedoara, pentru audieri.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adre­sat amenințări cu moartea fostei sale soții și mamei acesteia prin inter­mediul unor rețele de socializare, și-a procurat dintr-un stat european şi a deținut și trans­portat fără drept o armă letală și trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat și un pistol de semnalizare, dar şi o pe­reche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum și mu­niție aferentă, pe care le-ar fi introdus, ilegal, pe

teritoriul României, la data de 4 iunie 2022, fără a le declara organelor va­male”, a ainformat IPJ Hunedoara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Un tânăr de 34 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 24, din cel mai înalt bloc turn din România

Armele au fost ascunse în bagajele aflate în autoturismul pe care îl con­du­cea, informează Mesagerul hunedorean.

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor.

Suspectul, arestat pentru 30 de zile

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru contrabandă calificată, amenințare şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI