Close sidebar
Close sidebar

Asemanarea pe care multi nu au observat-o! Cat de mult seamana Donald Trump cu tatal sotiei sale, Melania! Imaginile care i-au uimit pe internauti!

O vizita recenta a parintilor Melaniei Trump la Casa Alba a devenit subiect de gluma pentru internautii din State care au observat o asemanare izbitoare intre actualul presedinte al Statelor Unite si socrul sau.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La scurt timp dupa aparitia pe net a pozelor cu Viktor Knavs, tatal Melaniei Trump, au inceput si glumele pe retelele de socializare. Internautii din SUA au observat o asemanare izbitoare intre tinutele lui Donald Trump si ale socrului acestuia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Inca de saptamana trecuta, atunci cand au aparut imaginile cu cei doi, comparatiile dintre ei nu se mai opresc, multi considerand ca, potrivit psihologilor, femeile prefera barbati care seamana cu tatal lor, ipoteza ce pare sa se confirme in acest caz.

Unii vorbesc ca cei doi ar putea fi frati, altii ca Viktor si Donald isi imprumuta unul altuia hainele.

Nu stim exact despre ce este vorba, dar va lasam pe dumneavoastra sa va dati cu parerea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI