De ce urca barbatul pe sofisticatul utilaj? Oare n-a gasit alt mod de a-şi alunga plictiseala in timpul programului? Ei bine, oricat de greu e de crezut, altul este motivul. In cazul in care nu v-ati dat seama, omul nu ia in joaca misiunea pe care o are de indeplinit, ci pur si simplu face tot ce poate sa duca treaba la bun sfarsit.

Cum cilindrul care trebuie sa netezeasca fasia de asfalt proaspat turnat nu e suficient de greu pentru a presa bitumul, barbatul se aseaza ca sa o ingreuneze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

E drept, echipa filmata e de tot rasul, mai ales ca nici ceilalti colegi nu se pot lauda cu vreun utilaj de Doamne, ajuta. Inarmati cu doua maturi, oamenii fac si ei ce pot..


La un moment dat, omul se da jos. Intre timp ajunge in zona si o duba, cel mai probabil a muncitorilor, asa ca rand pe rand oamenii isi urca ustensilele in autoutilitara parcata.
Noul venit arunca o  privire de profesionist asupra lucrarii sa se asigure ca totul e perfect. De ochii sefului, unul dintre muncitori mai face niste ultime retusuri, de mare finete, cu piciorul.

Pentru ce nu reuseste, barbatul se mai aseaza o data pe utilajul minune, ca doar trebuie sa termine treaba.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si