Close sidebar
Close sidebar

O asistentă a murit la 14 zile după vaccinarea cu serul AstraZeneca. Femeia a primit doar prima doză de vaccin anticovid

O asistentă, în vârstă de 38 de ani, a murit după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca. Femeia din Toulouse a decedat în urma unei tromboze la 14 zile după vaccinare.

Georgiana Balaban,

Deces după vaccinarea cu AstraZeneca. [Sursa foto: France Info]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform France Info, o asistentă medicală din Franța a decedat la 14 zile după ce i-a fost administrat serul anticovid AstraZeneca-Oxford. Femeia și-a pierdut viața în urma apariției unei tromboze. Medicii din Toulouse au declarat că ea nu avea nicio problemă de sănătate.

Citeste si: Ce reacții adverse pot provoca vaccinurile COVID-19 aprobate în România: Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Johnson and Johnson

Asistenta din Toulouse era perfect sănătoasă. Surse apropiate ale femeii au mărturisit că starea ei de sănătate s-a degradat după vaccinare.

Cum a murit asistenta din Toulouse

Femeia a început să se simtă rău la 14 zile după vaccinarea cu prima doză AstraZeneca, apoi a mers la spital. Asistenta a fost spitalizată la Toulouse, la Centrul Spitalicesc Universitar (CHU) Purpan, unde i s-a indus o comă.

Citeste si: Cum se simte barbatul vaccinat cu Pfizer si Moderna, la o saptamana dupa administrarea vaccinului COVID-19

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Agenţia franceză a medicamentului (ANSM) a declarat că există un risc, mai rar întâlnit, al unei tromboze atipice cauzate de vaccinul împotriva covid-19 AstraZeneca-Oxford. Reprezentanții medicamentului amintit au mărturisit că raportul între beneficii şi riscuri rămâne ”pozitiv”.

Asistentă moartă după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca. [Sursa foto: France Info]

Citeste si: COVID-19 Germania: Utilizarea vaccinului AstraZeneca va fi oprită pentru aceste persoane

Specialiștii agenției franceze a medicamentului au adăugat că între 12 și 18 martie două persoane au murit după vaccin. Este vorba și despre decesul unui student la medicină de la Nantes, care a murit pe 18 martie la multe zile după ce a primit serul AstraZeneca.

Citeste si: Încă o țară prelungește cu trei săptămâni suspendarea vaccinării cu AstraZeneca

Autoritățile au transmis că 1,4 milioane de doze de vaccin AstraZeneca-Oxfrod au fost administrate în Franţa până la 18 martie.

S-au înregistrat 5.700 de efecte secundare și au fost descoperite de centrele de monitorizare farmaceutică, majoritatea având „sindromuri pseudo-gripale”.

Citeste si: Vaccinul AstraZeneca își va schimba numele. Cum va fi denumit serul?!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI