O familie și-a dorit confort de ultima generație, însă a regretat după ce a achiziționat un aspirator extrem de inteligent. Aparatul de curățare a casei a captat imagini intime din casele oamenilor, iar acestea au devenit virale pe Internet.

Citește și: Trei motive pentru prăbușirea pieței de criptomonede. Bitcoin a ajuns la minimum din ultimul an

Oamenii adoră tehnologia și investesc mulți bani în aparaturi, mai ales în cele de uz casnic care le ușurează munca.

Totuși, mulți nu știu la ce riscuri se expun. O familie a trecut printr-o experiență de neuitat. Aspiratorul achiziționat de oameni a filmat imagini intime cu aceștia, iar mai apoi au apărut pe Internet.

Aspiratorul care a dat bătăi de cap unei familii

Cuplul care a cumpărat acest aspirator a regretat profund alegerea făcută. Aparatul de curățenie a filmat imagini intime cu ei, astfel că cele 15 fotografii au ajuns în posesia angajaților din Venezuela. Mai mult, angajații au publicat imaginile respective pe diferite forumuri, iar acestea au devenit virale.

Citește și: În selecția pentru astronauți ai Agenției Spațiale Europene, 16 români au trecut în următoarea etapă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În acele imagini se observă cum o femeie stă pe WC, dar are fața blurată, fiind una dintre cele mai intime fotografii. Într-o altă fotografie apare un copil minor, a cărui față nu este blurată, și care stă întins pe jos, cu un fir de păr care îi atârnă pe frunte, fiind entuziasmat de aspiratorul care înregistrează imagini cu el. Celelalte imagini înregistrate sunt obișnuite, în care apar oameni în casă sau etichetele unor piese de mobilier.

Citește și: Care este pericolul din măștile textile. Experții ne recomandă măștile eficiente în fața variantei Omicron

Acest tip de aspiratoare face parte dintr-o serie de roboți experimentali, care folosesc inteligența artificială, element care nu se regăsește în cazul aspiratoarelor obișnuite. Așadar, angajații au semnat un acord prin care să trimită fluxuri de date utile. Mai mult, aspiratoarele modificate cu aceste componente speciale, au fost deosebite printr-un autocolant verde.

Potrivit reprezentanților companiei, persoanele care apar în imaginile înregistrate și-au dat acordul teoretic în acest sens. Însă, imaginile cu oamenii nu au fost obținute de la clienți. Cu toate acestea, cele 15 fotografii obținute sunt o foarte mică parte din cantitatea de date pe care compania le-a trimis către cealaltă companie de inteligență artificială.

Citește și: Liderii companiilor care cred că pot inversa îmbătrânirea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si