Asta da deliciu. Reinventarea ardeilor umpluti! Uita de umplutura cu carne tocata. Cea mai delicioasa reteta care NU necesita cuptor
Un aperitiv absolut delicios pentru ocazii deosebite.
Ingrediente
4 ardei graşi roşii
Pentru umplutura 1
2 conserve ton
50 g măsline verzi cu ardei, feliate
2 fire ceapă verde
Pentru umplutura 2
200 g brânză de burduf
½ ardei gras galben
½ ardei gras verde
frunzele de la 1 fir ceapă verde
1 ceapă roşie
Pentru decor
frunze de busuioc
Mod de preparare
Speli ardeii, îi tai pe jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri, păstrând cotorul şi codiţa. Pentru prima umplutură, scurgi bine tonul, apoi îl amesteci cu feliile de măsline şi ceapa verde tocată.
Pentru a doua umplutură, amesteci brânza de burduf cu frunze de ceapă verde tocate, ardei gras galben şi verde şi ceapă roşie, tăiate mărunt.
Păstrezi puţin din fiecare, pentru ornat.
Umpli jumătăţile de ardei curăţate cu ambele umpluturi şi laşi la rece. Când serveşti, ornezi cu frunze de busuioc.
Un aperitiv absolut delicios pentru ocazii deosebite.
Ingrediente
4 ardei graşi roşii
Pentru umplutura
12 conserve ton
50 g măsline verzi cu ardei, feliate
2 fire ceapă verde
Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro
Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro
Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro
Pentru umplutura
2200 g brânză de burduf
½ ardei gras galben
½ ardei gras verde
frunzele de la 1 fir ceapă
verde
1 ceapă roşie
Pentru decor
frunze de busuioc
Mod de preparare
Speli ardeii, îi tai pe jumătate şi îi cureţi de seminţe şi nervuri, păstrând cotorul şi codiţa. Pentru prima umplutură, scurgi bine tonul, apoi îl amesteci cu feliile de măsline şi ceapa verde tocată.Pentru
a doua umplutură, amesteci brânza de burduf cu frunze de ceapă verde tocate, ardei gras galben şi verde şi ceapă roşie, tăiate mărunt. Păstrezi puţin din fiecare, pentru ornat.Umpli jumătăţile de ardei curăţate cu ambele umpluturi şi laşi la rece. Când serveşti, ornezi cu frunze de busuioc.