Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

E zarva mare in gospodaria lui` nea Ioan, inainte de Craciun. Cu ultimul godac ramas nevandut, in batatura, pensionarul il asigura pe cumparator ca nu ingrasa pretul in Ajun.  Neincrezator ca nu va fi furat la cantar, musteriul a venit cu ruleta la el.  
De trei oameni e nevoie ca godacul sa intre in cusca si sa i se afle greutatea. Unul tine centimetrul, unul noteaza proportiile, altul calculeaza.
Nea' Ioan explica formula matematica: lungimea porcului ori greutatea inmultite cu o constanta de calcul. Si ca sa il convinga pe cumparator ca e corect, agricultorul urca godacul si pe cantar.
Mai in gluma, mai in serios, agricultorul spune ca este mai putin importanta greutatea animalului. Calitatea carnii conteaza. Kilogramul de porc viu se vinde, anul acesta,  cu 10 lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si