Daca acest lucru era deja cunoscut, ceea ce nimeni nu stia pana acum e ca aceste alimente trebuie consumate cand au o tenta aurie, nu maronie, si trebuie gatite la temperaturi scazute.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

"Ca regula generala, trebuie vizata o culoare aurie sau mai deschisa in timpul coacerii, prajirii sau frigerii alimentelor bogate in amidon, precum cartofii, radacinoasele si painea”, precizeaza Agentia guvernamentala pentru standarde alimentare din Marea Britanie (FSA), potrivit sanatatea.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si