Subiectul "Elodia" a fost intens dezbatut la televiziunea lui Dan Diaconescu. Audientele uriase de la emisiunile respective au reusit sa ii aduca sume uriase lui Diaconescu. Realizatorul OTV s-a imbogatit efectiv peste noapte din acest subiect.

Cei de la Evenimentul Zilei au prezentat un articol de arhiva, articol documentat la vremea respectiva, din care reiese ca fenomenul Elodia a avut un impact financiar urias asupra OTV-ului in 2008.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"In august 2008, la aproape un an de la declansarea anchetei jurnalistice, EVZ facea un calcul si constata ca disparitia Elodiei i-a adus 2.000.000 de euro in buzunar patronului OTV, Dan Diaconescu.", se arata in materialul respectiv.

Pe vremea respectiva, Dan Diaconescu era pe val, dar ulterior au inceput problemele, iar totul a culminat cu o condamnare la cinci ani de inchisoare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si