Close sidebar
Close sidebar

Asta e greseala pe care o face toata lumea! Si tu tii aceste alimente in frigider? Ar trebui sa te opresti

Pastram orice la frigider, de la legume, fructe, pana la conserve, insa, surprinzator, multe dintre acestea isi pierd proprietatile cand sunt tinute la temperaturi mici.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata cateva dintre alimentele care nu trebuie tinute in frigider. Multa lume face greseala asta.

Merele, perele, nectarile, piersicile, prunele si ciresele se pastreaza mai bine la temperatura camerei, la fel si citricele. Bananele se vor innegri daca le tineti la frigider, potrivit thisinsider.com.

Desi pare ciudat, nici rosiile, ardeii, cartofii, ceapa sau usturoiul nu trebuie pastrate la frigider. Boabele de cafea se usuca, asa ca daca vreti sa pastrati aroma tineti-le departe de frigider.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Nu trebuie sa inghesuiti borcanele cu gem pe rafturile frigiderului. Vor sta la fel de bine si altundeva. Nici borcanele cu muraturi nu trebuie sa stea la rece.

Un alt lucru care starneste controverse este daca ouale trebuie tinute in frigider sau nu. Ei bine, multi europeni sunt de parere ca nici acestea nu ar trebui pastrate la rece. Americanii sunt insa de alta parere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI