Close sidebar
Close sidebar

Asta e mancarea pe care nu ar tebui niciodata sa o consumi. Toata lumea trebuie sa stie aceste amanunte socante

Aceasta este mancarea pe care specialistii ne avertizeaza ca ar fi mai bine sa o evitam.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Exista o mancare pe care multi dintre noi ajungem sa o consumam desi nu am vrea in ruptul capului sa facem asta. Motivul: suntem in avion si nu avem incotro.

Mancarea din avion are multe secrete neplacute, iar specialistii ne dezvaluie cateva dintre ele. Cunoscutul chef Gordon Ramsay, spre exemplu, a dezvaluit ca refuza sa manance mancare in avion. Prefera sa isi aduca ceva cu el. si are si de ce.

In Europa, cele mai multe portii sunt pregatite de Gate Gourmet din Elvetia sau de LSG Sky Chefs si GErmania, care deservesc impreuna peste 260 de companii aeriene. in acest scop, companiile prepara in jur de 25.000 de portii de mancare pe zi, noteaza Daily Mail.

Cel mai mare producator de mancare de avion, Emirates Flight Catering Centre, prepara insa pana la 170.000 de portii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Marea problema nu este prepararea mancarii, ci livrarea la bordul avioanelor. Un avion de linie are nevoie sa aduca la bord in jur de 40.000

de obiecte separate cu fiecare zbord", explica Peter Jones, un specialist in catering.

In multe cazuri, in ciuda precizarilor de pe cutie, care spun ca mancarea e proaspata, aceasta e preparata cu 12 pana la 72 de ore in avans.

"Poate fi tinuta la congelator timp de pana la cinci zile, conform standardelor internationale acceptate", explica Jones.

Mancarurile calde sunt facute in recipiente uriase, apoi impartite in cutii de plastic, inainte de a ajunge la bord.

Alti specialisti explica si care ar fi cele mai bune mancaruri in avion.

Spre exemplu, ar fi bine sa evitam pastele, taiteii sau orezul. Aceste mancaruri isi pierd textura originala cand sunt reincalzite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI