Close sidebar
Close sidebar

Asta e raiul iubitorilor de masini! Automobilele de epoca atrag toate privirile, insa in spatele aspectului stau multe ore de munca si pasiune!

Fie ca le admiram intr-un show auto, fie ca e vorba de propria masina, domeniul automobilelor de epoca este unul fascinant. Cei mai impatatimiti colectionari din Romania ne-au dezvaluit cat de greu este sa ai o astfel de pasiune.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru colectionarii de masini clasice a cumpara un autovehicul fabricat in urma cu 40- 50 de ani inseamna a fi proprietarul unei bucati mici din istoria mondiala a automobilului.
 
Masinile clasice au nevoie de mai mult... "rasfat" decat cele moderne. Intretinerea unui asemenea autovehicul poate fi usoara, in mare parte datorita simplitatii tehnologiei aplicate.
 
Pe langa pasiune, achizitionarea acestor tip de automobilele reprezinta una dintre cele mai profitabile si mai putin riscante afaceri, in momentul de fata. 
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI