Desi retetele se deosebesc in functie de regiune, aceasta reteta o poti face oricand si cu siguranta nu vei da gres. Mirodeniile potrivite si organele de porc pe care le vei folosi vor contribui la gustul irezistibil al caltabosului.
Ingrediente:
2,5 kilograme de maruntaie de porc (ficat, rinichi, splina, inima)- Asigurate sa fie cat mai lipsite de grasime.
250 de grame de carne de porc
700 de grame de ceapa alba
1 cana de orez
Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro
Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro
Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro
4 foi de dafin
1 capatana de usturoi
1 lingura de nucsoara macinata
1 lingura de boabe de ienibahar macinat
100 de grame de untura de porc
sare
piper negru si o lingura de piper boabe
Mate de porc- Extrem de bine spalate.
Mod de preparare:
Se spala bine organele, se despica rinichii si se clatesc de mai multe ori cu apa rece. Se elimina zgarciurile si bila de pe ficate. Mai multe despre modul de preparare ai
AICI (cevabun.ro)