Sa nu ne mai lungim cu vorba si sa trecem direct la treaba.

Ingrediente:

3 linguri faina
2 dovlecei mici
1 ou
marar
2 catei usturoi
piper
sare
ulei pentru prajit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Sectorul din București în care mașinile parcate pe trotuar vor fi ridicate- antena3.ro

Mod de preparare:

Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat dovleacul cu oul batut, patrunjelul, piperul, cateii de usturoi pisati, iar la final faina. A rezultat o compozitie legata dar moale.

Intr-o tigaie am pus ulei, iar cu ajutorul unei linguri (udate inainte) si cu palmele umede, am format chiftelutele pe care le-am prajit cateva minute pe ambele parti. Le-am scos pe un servet de hartie pentru a-si absorbi uleiul in exces.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si