Ajuns la 48 de ani, Borcea pare ca isi traieste a doua tinerete. Cei de la Gazeta Sporturilor scriu despre "secretul" lui "Leonidas", iar acesta se bazeaza pe medicamente si injectii cu testosteron.

Conform sursei mai sus citate, Borcea a apelat la ajutorul unui medic controversat, Liviu Batineanu, medicul celor de la Dinamo. "Dochi" asa cum este poreclit doctorul i-ar fi administrat lui Borcea injectii cu testosteron si i-a recomandat o serie de medicamente.

Chiar si in perioada detentiei lui Borcea, Batineanu se deplasa la locul unde acesta lucra pe timpul zilei si ii injecta testosteron.

Batineanu este doctorul sub ochii caruia au murit 2 fotbalisti de la echipele pentru care lucra. In 2002, Batineanu era angajat la Craiova, dar a lipsit de la un antrenament al echipei, antrenament in timpul caruia Cristi Neamtu a fost lovit de un coechipier si ulterior a murit. Tot Batineanu este doctorul care lucra la Dinamo cand Patrick Ekeng s-a prabusit pe gazon si a decedat, chiar el fiind cel care si-a reprosat faptul ca nu a inceput manevrele de resuscitare chiar pe teren.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Contactat de cei de la Gazeta, Batineanu a spus urmatoarele: "Nu i-am facut injectii cu testosteron. I-am injectat niste hormoni pe care ii primea din America. Cristi este oricum cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut".

Urmarile acestui tratament pot fi grave pentru Cristi Borcea, iar toate detaliile le ai pe LINK-ul de mai JOS.

CE POATE SA PATEASCA CRISTI BORCEA DE LA ACESTE MEDICAMENTE SAU CE I-A PROPUS LUI GIGI BECALI POTI AFLA DACA INTRI PE ACEST LINK. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si